Famous Quotes

Am observat ca ati continuat sa intrati pe blog chiar daca am terminat ficul si sper ca nu ati iesit dezamagiti pentru ca nu am mai postat nimic.Am o problema cu laptopul si capitolele din noul fic sunt acolo, asa ca pana o rezolv nu pot sa il incep.

Dar totusi, dependenta mea de a posta m-a facut sa ma iau dupa un blog pe care l-am vizitat recent si sa pun citatele mele preferate din carti, cateva poezii, filme, etc. in postarea asta.

Enjoy!

 

“Ivirea mea n-aduse niciun adaos lumii

Iar moartea n-o sa-i schimbe rotundul si splendoarea

Si nimeni nu-i sa-mi spuna adancul talc al spumii:

Ce sens avu venirea? Si-acum ce sens plecarea?”

Omar Khayyam

 

” Urasc sa fiu acolo unde ea nu este, cand ea nu este.Si totusi plec mereu, iar ea nu ma p0ate urma.”

Audrey Niffenegger, Sotia Calatorului in Timp

 

“Fiecare trebuie sa poata raspunde: iata pentru ce am trait! fara sa roseasca. In ceea ce ma priveste, cand apune soarele ma gandesc: A mai trecut o zi. Inca o zi in care n-am facut nimic. Iar cand rasare soarele, nu stiu incotro sa apuc, pe ce drum trebuie sa merg, unde vreau sa ma duc. Eram sigura ca fericirea exista undeva, dincolo de zidurile casei noastre.Ca intr-o zi voi putea pune mana pe ea ca pe o ceasca sau ca pe scoarta unui copac. Ca iubirea este supremul miracol…”

Cella Serghi, Cartea Mironei

 

“Nu ai nevoie de lucrurile care mi-au apartinut ca sa iti aminteasca de mine, nu trebuie sa le tii ca dovada ca eu am existat sau ca exist in mintea ta. Nu trebuie sa te imbraci cu puloverul meu ca sa ma simti langa tine; eu sunt deja aici, imbratisandu-te mereu.”

Cecelia Ahern, P.S: Te iubesc!

 

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune “te iubesc”si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.”

Am invatat ca un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice.”

Gabriel Garcia Marquez

 

“iata o intrebare: daca ai putea sa cunosti viitorul, fara sa-l mai poti schimba cu ceva, ai mai vrea sa stii?”

Andrei Ruse, SONI

 

“Nu este fata ci expresia ei, nu este vocea ci ceea ce spui. Nu este modul in care arati in acest trup ci ceea ce faci cu el. Tu esti frumoasa!”

Stephenie Meyer, Gazda

 

“Mihaela avea o sublima forta de a iubi si aceasta forta ma impiedica sa respir alt aer decat al ei, sa ma simt la locul meu altundeva decat in zona ei de atractie, sa traiesc altfel decat prin ea.”

Mihail Drumes, Invitatia la vals

 

“Ma leg de tine, pamantule ca eu voi fi a lui Alan, si a nimeni altuia.Voi creste din el ca iarba din tine. Si cum astepti tu ploaia, asa ii voi astepta eu venirea, si cum iti sunt tie razele, asa va fi trupul lui mie. Ma leg in fata ta ca iubirea noastra va rodi, caci mi-e dar cu voia mea, si tot raul daca va fi, sa nu cada asupra lui ci asupra-mi, caci eu l-am ales.”

Mircea Eliade, Maitreiy

 

” Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu se pizmuieste; dragostea nu se lauda; nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta in folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire ci se bucura de adevar, acopere totul, crede totul, nadajduieste totul, sufere totul.”

Fragment din Prima Epistola  lui Pavel catre Corinteni, cap. 13

 

”Nu e nimic sa mori; groaznic e sa nu traiesti.”

Victor Hugo, Mizerabilii

” E ca un drog pentru tine Bella! vocea ii era inca blanda, deloc cinica.Vad ca nu poti trai fara el acum. E prea tarziu. Dar eu as fi fost mai sanatos pentru tine.Nu ca un drog; as fi fost aerul, soarele”

” Edward, am spus eu, reusind cu putin efort sa vorbesc mai coerent, eternitatea fara tine nu are niciun rost”

 Stephenie Meyer, Eclipsa

 

“Inima mea n-a batut timp de aproape nouazeci de ani, dar acum era altfel. Parca inima mea nu mai era acolo- parca eram gol pe dinauntru.Parca am lasat tot ce aveam in mine, aici cu tine.”

 Stephenie Meyer, Luna Noua

 

“Esti atat de pregatita ca acesta sa fie sfarsitul, murmura el aproape pentru sine, ca acesta sa fie amurgul vietii tale, desi viata ta abia a inceput?Esti gata sa renunti la tot?

Stephenie Meyer, Amurg

 

” Did you say it? ‘ I love you.I don’t ever want to live without you.You changed my life’.Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it, but every now and then, look around.Drink it in ’cause this is it.It might all be gone tomorrow.”

Grey’s Anatomy

 

“For what is worth, it’s never too late, or in my case too early, to be whoever you want to be. There is no time limits, stop whenever you want. You can change or stay the same. There are no rules to these things. We can make the best or the worst times.I hope you make the best of it. I hope you will see things that stun you, I hope you will feel things you never felt before.I hope you meet people with different points of view.I hope you live a life you are proud of, and if you find out that you are not, I hope you have the strenght to start it all over again”

The curious case of Benjamin Button

 

“Life is a series of rooms.And who we get stucked in those rooms with, ads up to what our lives are.”

House m.d

 

 Sper ca v-a placut.Astept sa imi spuneti care a fost citatul vostru preferat.:)

 

Advertisements

2 Comments

Filed under Uncategorized

2 responses to “Famous Quotes

  1. Denii

    “Am invatat ca un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice.” si “Nu este fata ci expresia ei, nu este vocea ci ceea ce spui. Nu este modul in care arati in acest trup ci ceea ce faci cu el. Tu esti frumoasa!” :D:D

  2. cu siguranta cel din anatomia lui grey.. e sublim/ desi toate sunt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s