18. I’ll be watching you!

Cand cineva paraseste locul asta- sau daca vrei se duce  in alta camera- cei ramasi in urma incearca sa nu mai iubeasca, dar e o greseala, deoarece, chiar daca ai iubit doar o singura data in viata esti pierdut”


Karen statea la masa din bucatarie pe care o impartasise de atatea ori cu sora ei.Tinea in mana plicul lasat de ea.John nu il vrusese pe al lui, iar Karen intelesese asta.Ranile lui erau inca deschise, el inca  nu intelegea de ce Demi luase acele decizii.Decise ii puna scrisoarea la pastrare, in caz ce se va razgandi, dar se indoia ca avea sa faca asta.

De jumatate de ora, incerca sa isi faca curaj sa deschida acel plic, dar simtea ca acele cuvinte era singurele ce mai ramasesera de la sora ei, simtea ca acea scrisoare era dovada ca nu va ma imparti vreodata acea masa cu ea, iar asta ii trimitea fiori reci in tot corpul.Inca mai astepta ca dintr-un minut in altul, Demi sa intre pe usa cu zambetul pe buze, sau sa o sune sa o cheme la cina.

Isi trecu degetele peste plic simtindu-i textura, apoi il deschise sovaitor.Recunoscu scrisul de mana al surorii ei si lacrimile isi facura imediat aparitia.

Draga Karen,

Stiu ca acum stai probabil la masa din bucatarie, cu o cana de ceai, asa cum obisnuiam sa facem impreuna.Te intrebi cum stiu asta?

Iti amintesti cand aveai 14 ani, iar pisica ta a murit? Stateai in patul tau toata ziua, cu mana pe perna, de parca o tineai in brate.Sperai cumva, ca daca vei face lucrurile ce obisnuiati sa le faceti impreuna, ea va reveni, regretand ca a plecat.

Am o veste proasta pentru tine, K.! Nu voi reveni! Oricat as vrea…nu pot.

Nu vreau sa iti petreci luni intregi facand lucrurile pe care obisnuiam sa le facem impreuna…nu vreau sa pierzi timp! Si stiu ca am spus-o de prea multe ori, si poate exagerez, dar nu pierde timpul!Mai ales regretandu-ma pe mine.Fa lucrurile pe care vrei sa le faci.Plimba-te cu rabla ta, mult iubita, bea ceai, picteaza, fa plimbari lungi, si nu lua in seama ce iti spune lumea! Poate ca nu ai un barbat alaturi, dar ce conteaza?Te ai pe tine si ai arta ta, iar atata timp cat tu esti multumita, nu conteaza ce cred altii.

N-as stii ce sa iti mai spun.Ne-am cam spus tot.Vreau doar sa te rog ca, in memoria mea , sa traiesti fiecare clipa.Fa-o pentru mine!

Voi fi cu ochii pe tine!

Demi


Karen privea pe fereastra cu ochii intetosati de lacrimi.Se uita la cerul albastru, se mai uita inca o data peste scrisoare, apoi isi reaminti ultimele luni.Isi reaminti cat de fericita fusese sora sa, iar de nicaieri, fara ca macar sa isi dea seama, un zambet inflori in coltul buzelor ei.Sora ei era bine…

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s